DexyCo – pravila nagradnog konkursa Redragon “Smisli Redragon pesmu”
Molimo vas da pročitate pravila nagradnog konkursa pre učestvovanja i da ih se pridržavate.

1. OPŠTE INFORMACIJE
Organizator nagradnog takmičenja je DexyCo,  (u daljem tekstu „Organizator”).
Nagradni konkurs “Smisli Redragon pesmu”se realizuje na DexyCo Instagram stranici https://www.instagram.com/dexycokids/?hl=sr (u daljem tekstu „ DexyCo Instagram profil”), a pravila konkursa su objavljena u opisu profila na istoj stranici (u daljem tekstu „Pravilnik”).

Ovo nagradno takmičenje nije ni na koji način sponzorisano ili administrirano od strane Instagrama.

Odgovornost Instagrama u vezi sa ovim nagradnim konkursom je u potpunosti isključena.

Učešćem u nagradnom konkursu učesnici prihvataju omogućavanje pristupa svojim ličnim podacima Organizatoru, a ne Instagramu.
Te informacije će biti korišćene samo u svrhu ovog takmičenja.

2. USLOVI UČESTVOVANJA
Učešće na konkursu je besplatno i dobrovoljno.
Takmičenje se organizuje za teritoriju Republike Srbije.
Na takmičenju mogu učestvovati fizička lica starija od 18 godina, sa prebivalištem odnosno boravištem u gore navedenim teritorijama.
U takmičenju mogu da učestvuju i maloletna lica, a ukoliko postanu dobitnici jedne od nagrada, mogu ih preuzeti samo uz prisustvo roditelja ili zakonskog staratelja, što se utvrđuje podnošenjem i uvidom u dokumenta izdatih od strane zvaničnih organa.
Iz učešća na nagradnom takmičenju isključeni su zaposleni kod Organizatora, zaposleni u firmama koje učestvuju u organizovanju takmičenja, kao i njihovi bliski srodnici (roditelji, supružnici, deca), do trećeg kolena.

3. MEHANIZAM KONKURSA
Zadatak nagradnog konkursa „ Smisli Redragon pesmu “ je slanje odgovora na zadatu temu, odnosno zanimljive pjesme, koja će nas nasmijati i oduševiti, u okviru komentara na post, koji je postavljen na DexyCo Instagram profil.
Tema: Smisli pesmu na osnovu proizvoda koji su ponuđeni.

Najbolje odgovore će birati Žiri, a Organizator će odrediti tri osobe koje će sačinjavati Žiri.

Žiri će uvažiti i reakcije drugih na postavljene komentare, u vidu pozitivnih reakcija, djeljenja i komentara, ali to neće biti presudna činjenica za odabir pobednika.
Žiri će biti sastavljen od marketing direktora i marketing menadžera DexyCo, kao i administratora Instagram profila DexyCo.
3 najkreativnija i najzanimljivija odgovora po mišljenju žirija će biti nagrađena.

Žiri će uvažiti i reakcije drugih na postavljene komentare, u vidu pozitivnih reakcija, deljenja i komentara, ali to neće biti presudna činjenica za odabir pobednika.

Nagradni konkurs „ Smisli Redragon pesmu“ traje od …. 2019. godine od 12.00h, 2019. godine do …. 12.00h (u daljem tekstu „Period trajanja konkursa”).

4. PRAVILA KONKURSA
Svaki učesnik može postaviti više odgovora, ali u obzir za nagradu će biti uzet samo jedan odgovor od istog učesnika, koji je u skladu sa postavljenom temom. Dakle, jedan učesnik može konkurisati za najviše jednu nagradu.
Odgovori postavljeni na drugom mestu osim u komentarima na post na DexyCo Instagram profilu, neće biti uzimani u obzir.
Organizator će prihvatiti samo odgovore koji su u skladu sa zadatom temom i koji poštuju vrednosti koje promoviše DexyCo.

Zlonamerni, vulgarni i uvredljivi komentari, kao i oni koji nisu u skladu sa zakonom ili Pravilnikom ovog nagradnog konkursa, kao i spam / reklamni postovi će biti odmah diskvalifikovani i kao takvi neće konkurisati za nagrade.

Organizator će prihvatiti samo odgovore postavljene u predviđenom periodu trajanja konkursa, a odgovori pristigli nakon završetka konkursa neće biti uzimani u obzir.
Organizator zadržava pravo da diskvaifikuje sve učesnike za koje smatra da sadržaj postavljenog odgovora na bilo koji način nije odgovarajući ili kod kojih primeti bilo kakve nepravilnosti prilikom učestvovanja. U slučaju neprikladnog sadržaja Organizator zadržava pravo da sporni odgovor izbriše i isključi iz nagradnog konkursa, bez prethodnog obaveštenja.

U svakom trenutku Učesnik može odustati od daljeg takmičenja i povući se iz istog, nakon čega gubi pravo na osvajanje nagrade.

5. PROGLAŠENJE POBEDNIKA
Na osnovu kvaliteta odgovora, Žiri će odrediti 2 najboljih kojima će dodijeliti nagrade. Na kraju takmičenja, Organizator će čuvati „screenshot” svih komentara, radi regularnosti nagradnog takmičenja.
Pobednik će biti proglašen, do ….. juna do 17h.

6. NAGRADE
Organizator će dodeliti nagrade učesnicima koji su dali najzanimljivije odgovore.

Nagrade:
1. mesto: 2 in 1 Combo M 601 BA
2. mesto: Centrophorus M601 gejmerski miš

Ukupan fond nagradnog takmičenja je:
– 2 in 1 Combo M 601 BA – 1 komad
– Centrophorus M601 gejmerski miš – 1 komad
Kako bi nagrađeni učesnici dobili svoju nagradu, potrebno je da se jave Organizatoru slanjem poruke u inbox DexyCo Instagram profilu https://www.instagram.com/dexycokids/?hl=sr
Poruka bi trebalo da sadrži sledeće podatke dobitnika:
-Ime i prezime
-Adresa
-Kontakt telefon
-Datum rođenja
Kako bi dobitnici nagrada imali pravo na iste, potrebno je da se jave organizatoru u roku od 7 dana od proglašenja pobednika kako bi dobili nagradu. U suprotnom će se smatrati da su odustali od nagrade.

Nagrade nije moguće preneti na treće lice.
Nije moguće dobiti novac u protivvrednosti nagrade ili drugu nagradu u istoj ili sličnoj vrednosti.
U slučaju da neki od dobitnika odbije nagradu, odustane od daljeg takmičenja, bude diskvalifikovan u međuvremenu, ili ne dostavi svoje podatke u predviđenom roku, Organizator zadržava pravo da ne nagradi druge učesnike istom ili nekom drugom nagradom.
Nagrade se šalju dobitnicima poštom na adresu koju su dostavili.
Organizator nije odgovoran za stanje dostavljene nagrade koje može biti posledica nepažljivog rukovanja radnika pošte.
Nagrada će biti dostavljena dobitnicima najviše 30 dana nakon završetka aktivacije.

7. ŽALBE UČESNIKA
Žalbe u vezi nagradnog takmičenja je potrebno dostaviti putem privatne poruke na DexyCo Instagram profilu https://www.instagram.com/dexycokids/?hl=sr
Žalbe je neophodno dostaviti najkasnije 7 dana nakon završetka nagradnog konkursa.

Potrebno je da žalba sadrži ime, prezime i kontakt podatke osobe koja ulaže žalbu, kao i detaljan opis i razloge žalbe.
Učesnik koji je uložio žalbu će biti obavešten o ishodu najkasnije 14 dana od dana podnošenja žalbe.
Žalbe će razmatrati Organizator i Žiri ovog nagradnog takmičenja.
8. ZAVRŠNE ODREDBE
Prijavom za učestvovanje na ovom konkursu smatra se da je svaki učesnik pročitao/la ova pravila, da ih je razumeo u celosti i dao saglasnost za davanje svojih ličnih podataka.
Učešćem u ovoj aktivaciji, pobednici su saglasni i da se njihovo ime javno pomene.
Učesnici su obavešteni i da se njihovi lični podaci prikupljaju isključivo radi identifikacije dobitnika nagrade i dostave nagrade.

Organizator zadržava pravo da menja pravila takmičenja u svakom trenutku.

Organizator zadržava pravo da aktivaciju prekine u svakom trenutku uz obaveštenje na DexyCo Instagram profilu.
Učešćem u takmičenju, učesnici su saglasni sa svim tačkama ovog Pravilnika.
U svakom trenutku, učesnici mogu kontaktirati Organizatora putem poruke na DexyCo Instagram profilu.

DexyCo
03. jul 2019.