Only for users from Serbia market - samo za korisnike iz Srbije

Poklone kriju jaja crvenog zmaja

Redragon egg hunt!

Pridruži se potrazi za jajima crvenog zmaja u UŠĆE Shopping center, 20.04. sa početkom u 13h u prizemlju!

Pridruži se potrazi za jajima crvenog zmaja u UŠĆE Shopping center, 20.04. sa početkom u 13h na štandu Redragona u prizemlju i započni potragu za jajima sa Goldenitom.
Propozicije su jednostavne – Crveni zmaj sakrio je uskršnja jaja širom tržnog centra. Ima ih ukupno 10 i svako u sebi krije garantovanu Redragon nagradu – poklon proizvode ovog proizvođača.
Jaja su sakrivena na javnim mestima – NISU unutar toaleta, unutar požarnih izlaza, garaža, food courta, bioskopa i drugih sigurnosnih pregrada ili uređaja niti u prodavnicama – samo i isključivo na javnim i svima dostupnim površinama
Jaja možeš naći od 13h do 22h, po principu “ko ih prvi nađe”. Kada pronađeš jaje, donesi ga na štand u prizemlju, a promoteri će te ispratiti do prodavnice (Dexy, Comtrade, Gamesu Gigtron, WinWin) u kojoj možeš da preuzmeš Redragon poklon!
Jedna osoba može pronaći samo jedno jaje odnosno dobiti jedan poklon. Ukoliko jaja ne budu pronađena do 22h tog dana, po završetku radnog vremena tržnog centra potraga se obustavlja. Ukoliko sva jaja budu pronađena pre 22h potraga se obustavlja nalaženjem poslednjeg skrivenog jajeta.
Tokom trajanja potrage za zmajevim jajima u svakom trenutku se na štandu možeš informisati koliko je preostalo neotkrivenih jaja.
Molimo te da vodiš računa o drugim posetiocima tržnog centra kao i inventaru, jer tokom potrage nije dozvoljeno pomeranje ili bilo kakvo oštećenje drugih objekata i inventara kao i fizičko uznemiravanje drugih posetilaca.